P A P E R I P I L V I

PORVOON ASKARTELU- JA TAIDETARVIKEKAUPPA, PAPERIPILVI, ON AVANNUT VÄLIAIKAISEN VERKKOKAUPAN PUSSYKAN NURKILLE. TÄMÄN PIENEN PUODIN KAUTTA VOIT TILATA KOTIIN VALMIITA KOOTTUJA ASKARTELU- JA TAIDEPAKETTEJA HELPOTTAMAAN KOTONAOLESKELUA. 

TUOTEPAKETIT - AIKUISET


TUOTEPAKETIT - LAPSILLE

Kankaanpaino -setti

Kankaanpaino -setti on hauska paketti jolla luot itsellesi upean ja omannäköisen jumppakassin. Voit käyttää esim. omenan- tai perunanpuolikkaita painotyökaluina.  Suomalaiset EMO-kankaanpainovärit soveltuvat hajuttomuutensa ansiosta hyvin kotikäyttöön. Kankaanpainovärit soveltuvat käytettäväksi kaikille vaaleille luonnonkuitukankaille. Värejä voidaan myös sekoittaa keskenään saavuttamaan uusia sävyjä. Paketissa mukana perusvärit: sininen, keltainen ja punainen. Lämpökäsittele painotyö sen kuivuttua: silitysraudalla 150 astetta 0,5-1 min tai uunissa 150 astetta 5-7 min. Centropen Textile-tekstiilikynät soveltuvat erilaisten tekstiilien koristeluun ja merkkaukseen. Kestää valoa erityisen hyvin eikä peseydy pois. Paketissa on kuusi tussia joiden jättämä piirtojälki on paksuudeltaan 1.8mm, värisävyinä keltainen, punainen, vihreä, sininen, ruskea ja musta. Kangaskassi on 100% puuvillaa ja mitoiltaan 41x38cm. Kiristysnauhat sulkee kassin kätevästi ja mahdollistaa sen käyttäminen reppuna.

25.90 €

LUOVA BOXI

Paperipilven kehittämä  Luova Boxi on 3-10-vuotiaille lapsille tarkoitettu taide- ja askartelulaatikko. Luova Boxilla haluamme tukea lapsen luovuutta ja kannustaa sen kehittämiseen. Laatikon sisältö on valittu huolella yhteistyössä taide- ja askartelutarvikkeiden asiantuntijoiden kanssa. Tarvikkeet ovat laadukkaita ja tukevat näin ollen lapsen innostusta ja halua jatkaa taiteen ja askartelun parissa. Laatikko sisältää tarvikkeet kolmeen esimerkkiprojektiin: Universumi, Värioppi sekä Palapeli. Ohjeet näihin seuraa laatikon mukana. Tarvikkeita voidaan kuitenkin käyttää myös monipuolisesti muihinkin projekteihin - Luovuus alkaa sinusta.

37.90 €

  Paperipilvi

  Paperipilvi on Porvoolainen askartelu- ja taidetarvikekauppa. Kivijalkaliike sijaitsee osoitteessa Jokikatu 31 Porvoossa.

  Paperipilvestä löydät tarvikkeita taiteeseen, askarteluun, käsitöihin sekä juhlaan. Meillä on kattava taidetarvikevalikoima. Askartelutarvikkeita löytyy niin aikuisille kuin lapsille. Kivijalkaliikkeessä on lisäksi lasten testipöytä, missä lapset pääsee kokeilemaan valikoituja tuotteita sillä aikaa kun aikuinen ehtii tutustua valikoimaamme. Käsityöosiosta löydät Espanjalaisen Katia'n ihania lankoja. Lisäksi toimimme Juhlamaailman juhlapisteenä. Juhlatarvikkeiden ja ilmapallojen lisäksi meillä on myös heliumtäyttöpalvelu.

  Tervetuloa käymään!


  Seuraamme Pussykan toimitusehtoja. Toimitusmaksu on 6,90€.

  Jos ilmenee kysyttävää olethan yhteydessä suoraan Paperipilveen joko 

  s-postilla info@paperipilvi.fi tai puhelimitse +358400 590 147 

  Kiitos!