Ylpeänä

'Ylpeänä' on kehitetty tukemaan Pride -liikettä. Tasa-arvo on yksi Pussykan tärkeimmistä arvoista ja se koskee myös seksuaalista suuntautumista. Ylpeys omasta seksuaalisuudesta kuuluu aivan jokaiselle - mahdumme kaikki saman sateenkaaren alle.

Ylpeänä on osa Luomuna - mallistoa. Luomuna - mallistossa keskeinen fokus on ekologisuus. Malliston ulkokuori on valmistettu ekologisesta ja täysin uusiutuvasta luonnonvarasta - KORKISTA.

Ylpeänä on valmistettu paksusta korkkikankaasta, mikä tekee siitä kestävän sekä pehmeän tuntuisen. Ylpeänä'n korkkikangas on todella korkealaatuista kangasta suoraan Portugalista. 

Ylpeänä'ä saa Normipussy- sekä Festaripussy-kokoisena.

16,50 €

NORMIPUSSY


Säilytä minussa vaikkapa huulirasvaa, rahaa, purukumia tai pastilleja, kondomeja tai ehkäisypillereitä, tampooneja, kuukuppia tai terveyssiteitä, hiuspinnejä tai -lenksuja... Tai kaikkea pientä sälää mitä muuten löytyisi laukunpohjalta.

Metallirenkaani ansiosta minut voi kiinnittää vaikka kotiavaimeen - niin kuljen aina mukanasi.

Mitat noin 10cm x 10cm x 10cm

Pesuohje: Korkkikankaalle ei suositella vesipesua. Suositellaan pyyhkimään kostealla liinalla ja mahdollisesti käyttäen mietoa pesuainetta. Kangas on omainaisuudeltaan likaa hylkivä.