Ylpeänä

Loppuunmyyty

Ylpeänä on kehitetty tukemaan Pride -liikettä. Tasa-arvo on yksi Pussykan tärkeimmistä arvoista ja se koskee myös seksuaalista suuntautumista. Ylpeys omasta seksuaalisuudesta kuuluu aivan jokaiselle - mahdumme kaikki saman sateenkaaren alle.

Ylpeänä 'n ulkokuori on valmistettu ekologisesta ja täysin uusiutuvasta luonnonvarasta - KORKISTA. Ylpeänä on valmistettu korkealaatuisesta korkkikankaasta suoraan Portugalista. Luonnollinen korkki tekee Ylpeänä 'stä pehmeän tuntuisen. Sateenkaarikuviollinen kimallekuosi tuo lisäksi sähäkkyyttä ja persoonallisuutta. Vuorikankaana on vaaleanpunainen puuvillakangas.

59,00 €

FESTARIPUSSY

Minut kannattaa ottaa matkaan mukaan, sillä oli sitten määräpää mikä tahansa, ovat kätesi aina vapaana. Minuun voit pakata välttämättömät pientavarat ja arvoesineet niin, pysyvät aina lähelläsi. Kanna minua vyötäröllä tai trendikkäästi viistosti olan yli. Olen yksinkertaisuudessani selvä katseenkääntäjä.

Festaripussy on vuoritettu puuvillakankaalla. Tuotteessa ei ole sivutaskuja.

Mitat: noin 32cm x 15cm.

Remmin säätövara: 75cm - 120cm on Pussykan vakioa säätövara festaripussylle. Tämä koko sopii S - L -kokoiselle. Jos toiveena muu pituus voit lisätä viesti remmin lyhennyksestä tilauksen vahvistamisen jälkeen (huomioithan sen mahdollinen vaikutus toimitusaikaan).

Pesuohje: Korkkikankaalle ei suositella vesipesua. Suositellaan pyyhkimään kostealla liinalla ja mahdollisesti käyttäen mietoa pesuainetta. Kangas on omainaisuudeltaan likaa hylkivä.