Puhtaana

Loppuunmyyty

Puhtaana on puhtaan Itämeren puolesta. Luonnosta huolehtiminen ja sen kunnioittaminen on yksi Pussykan tärkeimmistä arvoista. Miten itsestäänselvänä pidämmekään luonnon voimaa ja jatkuvuutta, on siitä pidettävä huolta jotta saamme nauttia siitä sen nykyisessä muodossa myös tulevaisuudessa.

Puhtaana on osa Luomuna -mallistoa. Luomuna -mallistossa keskeinen fokus on ekologisuudessa. Malliston ulkokuori on valmistettu ekologisesta ja täysin uusiutuvasta luonnonvarasta - KORKISTA. 

Puhtaana on luonnonvärisen korkkikankaan lisäksi valmistettu viileänvihreästä, todella kauniista ja korkealaatuisesta korkkikankaasta. Vihreän korkkikankaan kruunaa hopeakimalle joka tuo tähän tuotteeseen sitä jotakin.

79,00 €

PIKKARIT

Minussa kannat mukanasi kaikki tarpeellinen. Oli sitten arki tai juhla, työpäivä tai vapaa ilta, minulla viimeistelet asukokonaisuutesi täydelliseksi.

Olkahinani voit säätää itsellesi mieluisan pituiseksi, tai poistaa kokonaan. Pikkarit on vuoritettu vaaleanbeigenvärisellä luomupuuvillakankaalla. Sisätasku on noin 13cm leveä.

Koko: noin 19cm x 29cm. Olkahihnan maksimi pituus noin 130cm.

Pesuohje: Korkkikankaalle ei suositella vesipesua. Suositellaan pyyhkimään kostealla liinalla ja mahdollisesti käyttäen mietoa pesuainetta. Kangas on omainaisuudeltaan likaa hylkivä.