LUOVA BOXI

Paperipilven kehittämä Luova Boxi on 3-10-vuotiaille lapsille tarkoitettu taide- ja askartelulaatikko. Luova Boxilla haluamme tukea lapsen luovuutta ja kannustaa sen kehittämiseen. Laatikon sisältö on valittu huolella yhteistyössä taide- ja askartelutarvikkeiden asiantuntijoiden kanssa. Tarvikkeet ovat laadukkaita ja tukevat näin ollen lapsen innostusta ja halua jatkaa taiteen ja askartelun parissa. Laatikko sisältää tarvikkeet kolmeen esimerkkiprojektiin: Universumi, Värioppi sekä Palapeli. Ohjeet näihin seuraa laatikon mukana. Tarvikkeita voidaan kuitenkin käyttää myös monipuolisesti muihinkin projekteihin - Luovuus alkaa sinusta.


37,90 €

LUOVA BOXI'n sisältö:

Keinokuitusivellin - Hanart Green-keinokuitusivellin on myrkytön sivellin joka soveltuu niin aikuisten kuin lasten käsiin. Puinen varsi on lakattu vesiohenteisella lakalla. Green-sivellin on täydellinen sivellin myös askarteluun. Pehmeät ja jäykät keinokuitusiveltimet tarjoavat hyvän vaihtoehdon luonnonharjassiveltimille. Ne on helppo puhdistaa ja ne ovat kestäviä.

Smooth Heavyweight -lehtiö - Ekstravahva 220g kartuusipaperi on happovapaata, sisäisesti ja pinnalta liisteröityä paperia. Luokkansa parhaimmistoa edustava paperi tarjoaa erinomaista otetta kaikille piirtotekniikoille ja se vastaanottaa myös kevyet vesivärityöt erittäin hyvin.

Tacky Glue - Erittäin napakka vesiliukoinen liima teräväkärkisessä pullossa joka koonsa vuoksi sopii erittäin hyvin pieneen käteen. Tacky Glue on monesta syystä askartelijoiden suosima. Liima kuivuu kirkkaaksi ja suoraan, joten se ei aiheuta kartongille aaltoefektiä.

Redimix -valmisväri - Lefranc & Bourgeois Redimix-valmisvärit ovat vesiohenteisia, kuivuttuaan mattapintaisia värejä. Redimix-värejä voidaan sekoittaa keskenään uusien värisävyjen luomiseksi. Värit ovat kirkaspigmenttisiä, peittäviä ja kirkkaita. Soveltuu käytettäväksi niin sivellin- kuin sormivärinä.

Ekologinen kierrätyskartonki

Glitter tarra-arkki

Tähtitarrat

Tee se itse -palapelipohja

Vanerikuutiot

Softis-ympyrät ja akryylitimantit

Styroksipallot

Ripustuskoukut ja -nauhat

3 esimerkkiprojektia


HUOM! Tuote sisältää pieniä osia eikä sovellu alle 3-vuotiaille. Ethän jätä lastasi valvomatta askartelun ajaksi.