Aja(ma)ton

Loppuunmyyty

Uusi Aja(ma)ton on täällä!

Aja(ma)ton 'in ulkokuori on valmistettu ekologisesta ja täysin uusiutuvasta luonnonvarasta - KORKISTA. Aja(ma)ton on valmistettu korkealaatuisesta korkkikankaasta suoraan Portugalista. Tämä upea korkkikangas on sävyltään hieman tumma ja sen nostaa esille kaunis musta tausta. Aja(ma)ton 'ta koristaa tiilenvärinen korkkitasseli. Vuorikankaana on musta GOTS-sertifioitu luomupuuvillakangas.

59,00 €

FESTARIPUSSY

Minut kannattaa ottaa matkaan mukaan, sillä oli sitten määräpää mikä tahansa, ovat kätesi aina vapaana. Minuun voit pakata välttämättömät pientavarat ja arvoesineet niin, pysyvät aina lähelläsi. Kanna minua vyötäröllä tai trendikkäästi viistosti olan yli. Olen yksinkertaisuudessani selvä katseenkääntäjä.

Festaripussy on vuoritettu puuvillakankaalla. Tuotteessa ei ole sivutaskuja.

Mitat: noin 32cm x 15cm.

Remmin säätövara: 75cm - 120cm on Pussykan vakioa säätövara festaripussylle. Tämä koko sopii S - L -kokoiselle. Jos toiveena muu pituus voit lisätä viesti remmin lyhennyksestä tilauksen vahvistamisen jälkeen (huomioithan sen mahdollinen vaikutus toimitusaikaan).

Pesuohje: Korkkikankaalle ei suositella vesipesua. Suositellaan pyyhkimään kostealla liinalla ja mahdollisesti käyttäen mietoa pesuainetta. Kangas on omainaisuudeltaan likaa hylkivä.