TOIMITUSEHDOTASIAKAS

Asiakkaan velvollisuutena on tilausta tehdessään luovuttaa sellaiset yhteystietonsa, jotka sisältävät vähintään nimen, osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen tilauksen toimittamista varten. Pussykka ei luovuta osoitetietoja kolmansille osapuolille. Toimitusaika-arviot annetaan Pussykan varastotilanteen perusteella.


TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Kun Pussykka on vastaanottanut tilauksesi, saapuu sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@pussykka.fi 


TOIMITUSTAVAT

Toimituskulut ovat kiinteät 6,90€. Tilaukset toimitetaan ensisijaisesti Postin XXS-pakettina suoraan postiluukkuun/-laatikkoon. Pienikokoiset tilaukset lähetetään kirjepostina. Jos kyseessä isompi paketti (ulkomitoiltaan suurempi kuin XXS-paketin sallima koko), lähetetään se painon/koon mukaisessa tavallisessa Postin paketissa lähimpään Postin toimipisteeseen. Sinulle saapuu aina sähköpostitse toimitusvaihvistus kun tilaus on lähetetty matkaan. Jos viestissä on ilmoitettu seurantakoodista, pääset suoralla linkillä seuraamaan paketin kulkua Postin internetsivuilla www.posti.fi . Jos et löydä seurantakoodia, älä huoli, tilauksesi on lähetetty kirjepostina.

Toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja Pussykka ilmoittaa myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen. Jos paketti/kirje ei ole saapunut perille 7 vrkn kuluttua toimitusvaihvistukseta ja lähetyspäivästä, tulee asiakkaan olla viipymättä yhteydessä Pussykkaan: info@pussykka.fi 

Pussykka ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Pussykka toimittaa vain Suomeen.

Voit myös tilata tuotteita noudettavaksi Porvoon Paperipilvestä, Jokikatu 31. Ilmoitamme tekstiviestillä kun tuotteet ovat kerätty ja valmiita noudettavaksi.


MAKSUTAVAT

Checkout Finland

Checkout Finlandin on suomalainen maksunvälityspalvelu, joka mahdollistaa maksun suorittamista helposti oman verkkopankkisi kautta.

Tututstu käyttöehtoihin täällä

PayPal

Maksutavaksi voit valita PayPal -maksupalvelun joka mahdollistaa ostoturvalla varustetun maksamisen pankki- tai luottokortilla nopeasti ja turvallisesti.

Tutustu käyttöehtoihin täällä


PALAUTUKSET

Pussykan tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Jos haluat palauttaa tuotteen ole yhteydessä osoitteessa info@pussykka.fi . Huomioi kuitenkin, että postitse palautuksesta aiheutuneet kustannukset ja kulut jäävät asiakkaan maksettavaksi. Tuote tulee palauttaa käyttämättömänä, laput paikoillaan ja hyvin pakattuna lähetyspakkauksessa. Postitse palautettavasta tuotteesta tulee pyytää Postilta kuitti, joka tulee säilyttää. Mikäli palautettu tuote katoaa matkalla, eikä kuittia ole, on vastuu lähettäjällä. Kuitti todistaa Postin vastaanottaneen pakkauksen kuljetettavaksi, jolloin vastuu siirtyy Postille.


ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Pussykan sähköpostiosoitteeseen; info@pussykka.fi

Kaikki lähetetyt tilaukset on arvioitu saapuvan perille viimeistään 7 vrkn kuluttua toimitusvahvistuksesta ja lähetyspäivästä. Jos paketti/kirje ei ole saapunut perille mainitussa ajassa, asiakkaan tulisi olla yhteydessä Pussykkaan sähköpostitse mahdollisimman pian. 

Jos paketti/kirje on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, sinun täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio kuljetusyhtiölle.