KORKKITUOTTEET


Luomuna -mallisto on inspiroitunut kannustuksesta ja rohkaisusta olemaan juurikin sellaisena kuin on. Luomuna. 

Pussykka rakastaa ekologisuutta ja haluaa omistaa yhden malliston sille. Luomuna -mallistossa 

pääasiallisena materiaalina on käytetty ekologista ja täysin uusiutuvaa KORKKIA.

Kaikki tuotteet ovat valmistettu käsin Porvoossa. Mirri

Kokoelmat


Festaripussy

Hiilenä

Hiilenä 'n  ulkokuori on valmistettu ekologisesta ja täysin uusiutuvasta luonnonvarasta - KORKISTA. Hiilenä on valmistettu korkealaatuisesta korkkikankaasta suoraan Portugalista. Tämä upea korkkikangas on täysin musta ja se tuo todella hyvin esille korkin tekstuurin. Hiilenä 'ä  koristaa musta korkkitasseli. Vuorikankaana on musta GOTS-sertifioitu luomupuuvillakangas.

59,00 €

Korvaamaton

Korvaamaton 'in  ulkokuori on valmistettu ekologisesta ja täysin uusiutuvasta luonnonvarasta - KORKISTA. Korvaamaton on valmistettu korkealaatuisesta korkkikankaasta suoraan Portugalista. Kuosissa on raidallinen kuvio ja se tuo hyvin esille korkin monimuotoisuuden ja eri tekstuurit. Tämä unisex-mallisen festaripussyn korkkikangas on 1mm paksua ja sietää näin ollen kulutusta todella hyvin. Kyseisessä korkkikankaan pinta on hieman liukas, joka taas lisää lian hylkimisominaisuuksia. 

59,00 €

Aja(ma)ton

Uusi Aja(ma)ton on täällä! Aja(ma)ton 'in ulkokuori on valmistettu ekologisesta ja täysin uusiutuvasta luonnonvarasta - KORKISTA. Aja(ma)ton on valmistettu korkealaatuisesta korkkikankaasta suoraan Portugalista. Tämä upea korkkikangas on sävyltään hieman tumma ja sen nostaa esille kaunis musta tausta. Aja(ma)ton  'ta koristaa tiilenvärinen korkkitasseli. Vuorikankaana on musta GOTS-sertifioitu luomupuuvillakangas.

59,00 €


  Korttipussy

  Kokoelmat


  Pikkarit


   Normipussy

   Kokoelmat

   Mikä Korkkikangas?