KORKKITUOTTEET


Luomuna -mallisto on inspiroitunut kannustuksesta

 ja rohkaisusta olemaan juurikin sellaisena kuin on. Luomuna. 

Pussykka rakastaa ekologisuutta ja haluaa omistaa yhden malliston sille. Luomuna -mallistossa 

pääasiallisena materiaalina on käytetty ekologista ja täysin uusiutuvaa KORKKIA.

Kaikki tuotteet ovat valmistettu käsin Porvoossa. Mirri


Festaripussy

Hiilenä

Hiilenä 'n  ulkokuori on valmistettu ekologisesta ja täysin uusiutuvasta luonnonvarasta - KORKISTA. Hiilenä on valmistettu korkealaatuisesta korkkikankaasta suoraan Portugalista. Tämä upea korkkikangas on täysin musta ja se tuo todella hyvin esille korkin tekstuurin. Hiilenä 'ä  koristaa musta korkkitasseli. Vuorikankaana on musta GOTS-sertifioitu luomupuuvillakangas.

59.00 €

Aja(ma)ton

Uusi Aja(ma)ton on täällä! Aja(ma)ton 'in ulkokuori on valmistettu ekologisesta ja täysin uusiutuvasta luonnonvarasta - KORKISTA. Aja(ma)ton on valmistettu korkealaatuisesta korkkikankaasta suoraan Portugalista. Tämä upea korkkikangas on sävyltään hieman tumma ja sen nostaa esille kaunis musta tausta. Aja(ma)ton  'ta koristaa tiilenvärinen korkkitasseli. Vuorikankaana on musta GOTS-sertifioitu luomupuuvillakangas.

59.00 €

Korvaamaton

Korvaamaton 'in  ulkokuori on valmistettu ekologisesta ja täysin uusiutuvasta luonnonvarasta - KORKISTA. Korvaamaton on valmistettu korkealaatuisesta korkkikankaasta suoraan Portugalista. Kuosissa on raidallinen kuvio ja se tuo hyvin esille korkin monimuotoisuuden ja eri tekstuurit. Tämä unisex-mallisen festaripussyn korkkikangas on 1mm paksua ja sietää näin ollen kulutusta todella hyvin. Kyseisessä korkkikankaan pinta on hieman liukas, joka taas lisää lian hylkimisominaisuuksia. 

59.00 €

Ylpeänä

Ylpeänä  on kehitetty tukemaan Pride -liikettä. Tasa-arvo on yksi Pussykan tärkeimmistä arvoista ja se koskee myös seksuaalista suuntautumista. Ylpeys omasta seksuaalisuudesta kuuluu aivan jokaiselle - mahdumme kaikki saman sateenkaaren alle. Ylpeänä 'n ulkokuori on valmistettu ekologisesta ja täysin uusiutuvasta luonnonvarasta - KORKISTA. Ylpeänä on valmistettu korkealaatuisesta korkkikankaasta suoraan Portugalista. Luonnollinen korkki tekee Ylpeänä ' stä pehmeän tuntuisen. Sateenkaarikuviollinen kimallekuosi tuo lisäksi sähäkkyyttä ja persoonallisuutta. Vuorikankaana on vaaleanpunainen puuvillakangas.

55.00 €

Vahvana

Vahvana  'n ulkokuori on valmistettu ekologisesta ja täysin uusiutuvasta luonnonvarasta - KORKISTA. Vahvana  on valmistettu korkealaatuisesta korkkikankaasta suoraan Portugalista. Luonnollinen korkki tekee Vahavana 'sta pehmeän tuntuisen. Vuorikankaana on vaalenpunainen puuvillakangas.

55.00 €


    Korttipussy


    Pikkarit


    Toilettipussy

    Normipussy

    Mikä Korkkikangas?