KORKKITUOTTEET


Luomuna -mallisto on inspiroitunut kannustuksesta ja rohkaisusta olemaan juurikin sellaisena kuin on. Luomuna. 

Pussykka rakastaa ekologisuutta ja haluaa omistaa yhden malliston sille. Luomuna -mallistossa 

pääasiallisena materiaalina on käytetty ekologista ja täysin uusiutuvaa KORKKIA.

Kaikki tuotteet ovat valmistettu käsin Porvoossa. Mirri


Festaripussy

Hiilenä

Hiilenä 'n  ulkokuori on valmistettu ekologisesta ja täysin uusiutuvasta luonnonvarasta - KORKISTA. Hiilenä on valmistettu korkealaatuisesta korkkikankaasta suoraan Portugalista. Tämä upea korkkikangas on täysin musta ja se tuo todella hyvin esille korkin tekstuurin. Hiilenä 'ä  koristaa musta korkkitasseli. Vuorikankaana on musta GOTS-sertifioitu luomupuuvillakangas.

59,00 €

Aja(ma)ton

Uusi Aja(ma)ton on täällä! Aja(ma)ton 'in ulkokuori on valmistettu ekologisesta ja täysin uusiutuvasta luonnonvarasta - KORKISTA. Aja(ma)ton on valmistettu korkealaatuisesta korkkikankaasta suoraan Portugalista. Tämä upea korkkikangas on sävyltään hieman tumma ja sen nostaa esille kaunis musta tausta. Aja(ma)ton  'ta koristaa tiilenvärinen korkkitasseli. Vuorikankaana on musta GOTS-sertifioitu luomupuuvillakangas.

59,00 €

Korvaamaton

Korvaamaton 'in  ulkokuori on valmistettu ekologisesta ja täysin uusiutuvasta luonnonvarasta - KORKISTA. Korvaamaton on valmistettu korkealaatuisesta korkkikankaasta suoraan Portugalista. Kuosissa on raidallinen kuvio ja se tuo hyvin esille korkin monimuotoisuuden ja eri tekstuurit. Tämä unisex-mallisen festaripussyn korkkikangas on 1mm paksua ja sietää näin ollen kulutusta todella hyvin. Kyseisessä korkkikankaan pinta on hieman liukas, joka taas lisää lian hylkimisominaisuuksia. 

59,00 €

Ylpeänä

Ylpeänä  on kehitetty tukemaan Pride -liikettä. Tasa-arvo on yksi Pussykan tärkeimmistä arvoista ja se koskee myös seksuaalista suuntautumista. Ylpeys omasta seksuaalisuudesta kuuluu aivan jokaiselle - mahdumme kaikki saman sateenkaaren alle. Ylpeänä 'n ulkokuori on valmistettu ekologisesta ja täysin uusiutuvasta luonnonvarasta - KORKISTA. Ylpeänä on valmistettu korkealaatuisesta korkkikankaasta suoraan Portugalista. Luonnollinen korkki tekee Ylpeänä ' stä pehmeän tuntuisen. Sateenkaarikuviollinen kimallekuosi tuo lisäksi sähäkkyyttä ja persoonallisuutta. Vuorikankaana on vaaleanpunainen puuvillakangas.

59,00 €

Vahvana

Vahvana  'n ulkokuori on valmistettu ekologisesta ja täysin uusiutuvasta luonnonvarasta - KORKISTA. Vahvana  on valmistettu korkealaatuisesta korkkikankaasta suoraan Portugalista. Luonnollinen korkki tekee Vahavana 'sta pehmeän tuntuisen. Vuorikankaana on vaalenpunainen puuvillakangas.

59,00 €

Aja(ma)ton

Adios bikinikausi, Tervetuloa syksy! '  Aja(ma)ton ' on Luomuna - malliston uutuustuote. Luomuna - mallistossa keskeinen fokus on ekologisuudessa. Malliston ulkokuori on valmistettu ekologisesta ja täysin uusiutuvasta luonnonvarasta - KORKISTA. Aja(ma)ton on valmistettu paksusta korkkikankaasta, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Tasseli on valmistettu tummanharmaasta korkkikankaasta. Aja(ma)ton'in korkkikangas on todella korkealaatuista kangasta suoraan Portugalista. Aja(ma)ton on vuoritettu vanhan roosan-värisellä puuvillakankaalla. Aja(ma)tonta pussykkaa saa Festaripussyna.

59,00 €


  Korttipussy


  Pikkarit

  Rohkeana

  Rohkeana on osa Luomuna -mallistoa. Luomuna -mallistossa keskeinen fokus on ekologisuudessa. Malliston ulkokuori on valmistettu ekologisesta ja täysin uusiutuvasta luonnonvarasta - KORKISTA. Rohkeana  on luonnonvärisen korkkikankaan lisäksi valmistettu mustasta, todella kauniista ja korkealaatuisesta korkkikankaasta. Tämä korkkikangas on syvän musta ja tyylikäs. Korkkikankaan luonnollisen pinnan ansiosta se pysyy kauniin elävänä.

  79,00 €

  Raikkaana

  Raikkaana on osa Luomuna -mallistoa. Luomuna -mallistossa keskeinen fokus on ekologisuudessa. Malliston ulkokuori on valmistettu ekologisesta ja täysin uusiutuvasta luonnonvarasta - KORKISTA. Raikkaana  on luonnonvärisen korkkikankaan lisäksi valmistettu hennon valkoisesta, todella kauniista ja korkealaatuisesta korkkikankaasta. Valkoinen korkkikangas taittuu hieman kerman väriin, sillä valkoinen väritys on kauniisti läpikuultava.

  79,00 €

  Puhtaana

  Puhtaana on puhtaan Itämeren puolesta. Luonnosta huolehtiminen ja sen kunnioittaminen on yksi Pussykan tärkeimmistä arvoista. Miten itsestäänselvänä pidämmekään luonnon voimaa ja jatkuvuutta, on siitä pidettävä huolta jotta saamme nauttia siitä sen nykyisessä muodossa myös tulevaisuudessa. Puhtaana  on osa Luomuna -mallistoa. Luomuna -mallistossa keskeinen fokus on ekologisuudessa. Malliston ulkokuori on valmistettu ekologisesta ja täysin uusiutuvasta luonnonvarasta - KORKISTA.  Puhtaana   on luonnonvärisen korkkikankaan lisäksi valmistettu viileänvihreästä, todella kauniista ja korkealaatuisesta korkkikankaasta. Vihreän korkkikankaan kruunaa hopeakimalle joka tuo tähän tuotteeseen sitä jotakin.

  79,00 €


   Normipussy

   Mikä Korkkikangas?