KANGASTUOTTEET


Kangastuotteista löydät Peruspiirakan, Pitsipiirakan ja Naku'n. Kankaiset pussykat ovat saatavilla 

kolmessa eri koossa - Jättipussy, Normipussy ja Minipussy. 

Pussykoiden lisäksi löydät kangastuotteista myös Kassikan sekä Häpyjä.
Kaikki tuotteet ovat valmistettu käsin Porvoossa. 


Häpy

Häpy setti, 4kpl

Scrunchies makes me Häpy! Kyllä! Ne ovat palanneet! Helli tukkasi ja laita hiukset kiinni hellävaraisella Scrunchie'lla. Näissähän piilee oikeasti järkeäkin, kun haluaa olla omille hiuksilleen armelias. Scrunchie'ssa itse elastinen kumilenksu on nimittäin päällystetty kankaalla. Tämä estää kumilenksun sekaantumisen hiuksiin joka aiheuttaa hiusten katkeilua. Eritapaisia kankaita käyttäen saa scrunchie'lle eri käyttöominaisuuden. Lisäksi se tuo tuuheutta nutturaasi. 

25,00 €

  Häpy setti, 4 kpl + Jättipussy, Naku

  Scrunchies makes me Häpy! Kyllä! Ne ovat palanneet! Helli tukkasi ja laita hiukset kiinni hellävaraisella Scrunchie'lla. Näissähän piilee oikeasti järkeäkin, kun haluaa olla omille hiuksilleen armelias. Scrunchie'ssa itse elastinen kumilenksu on nimittäin päällystetty kankaalla. Tämä estää kumilenksun sekaantumisen hiuksiin joka aiheuttaa hiusten katkeilua. Eritapaisia kankaita käyttäen saa scrunchie'lle eri käyttöominaisuuden. Lisäksi se tuo tuuheutta nutturaasi. Tässä paketissa mukana myös Naku Jättipussyna, missä säilytät Häpyjä kätevästi.  Jättipussy on mitoiltaan 25cm x 25cm x 25cm.

  41,00 € 48,00 €


   Silkkiset Hävyt

   Häpy - Sametti

   Scrunchies makes me Häpy! Helli tukkasi ja laita hiukset kiinni hellävaraisella Scrunchie'lla. Näissähän piilee oikeasti järkeäkin, kun haluaa olla omille hiuksilleen armelias. Scrunchie'ssa itse elastinen kumilenksu on päällystetty kankaalla. Tämä estää kumilenksun sekaantumisen hiuksiin joka aiheuttaa hiusten katkeilua. Eritapaisia kankaita käyttäen saa scrunchie'lle eri käyttöominaisuuden. Lisäksi se tuo tuuheutta nutturaasi. Silkki on erityisen hellävarainen hiuksille. Se tukee hiusten elinvoimaisuutta eikä silkki ime itseensä hiusten luonnollisia öljyjä. Pussykan samettihäpyyn on käytetty korkealaatuista italialaista silkkisamettia (viskoosi 82%, silkki 18%). Tämä sametti on uskomattoman pehmeä ja scrunchiena sillä on erittäin hyvä pito. Eikä tarvitse korjata nutturaa myöhemmin.

   13,90 €

   Häpy - Silkki

   Scrunchies makes me Häpy! Helli tukkasi ja laita hiukset kiinni hellävaraisella Scrunchie'lla. Näissähän piilee oikeasti järkeäkin, kun haluaa olla omille hiuksilleen armelias. Scrunchie'ssa itse elastinen kumilenksu on päällystetty kankaalla. Tämä estää kumilenksun sekaantumisen hiuksiin joka aiheuttaa hiusten katkeilua. Eritapaisia kankaita käyttäen saa scrunchie'lle eri käyttöominaisuuden. Lisäksi se tuo tuuheutta nutturaasi. Silkki on erityisen hellävarainen hiuksille. Se tukee hiusten elinvoimaisuutta eikä silkki ime itseensä hiusten luonnollisia öljyjä. Pussykan silkkihäpyyn on käytetty korkealaatuista 100% italialaista silkkiä. Juuri tämä silkki on italialaisen muotisuunnitelijan, Renato Balestran, käsialaa. Todellista luksusta hiuksillesi!

   13,90 €


    Minipussy

    7cm x 7cm


    Normipussy

    10cm x 10cm x 10cm


    Jättipussy

    25cm x 25cm x 25cm


    Kassikka